Britskí vedci potvrdili úmrtie predtým zdravého dieťaťa na vírus v MMR vakcíne

mmrdeathDieťa, ktoré bolo pred očkovaním zdravé, zomrelo na následky zaočkovania vakcínou MMR. V jeho mozgu bola zistená agresívna forma vírusu mumpsu.

Už v roku 2014 štúdia Epidemic of complicated mumps in previously vaccinated young adults in the South-West of France zistila nebezbečnú formu mumpsu u detí, ktoré naň boli zaočkované.

V januári 2017 odborný časopis Acta Neuropathologica zverejnil prípad 18 mesačného dieťaťa s vážnymi neurologickými symptómami ako oslepnutie následkom chronickej encefalitídy.

Krátko po očkovaní boli pozorované letargia, zvýšená teplota, vyrážky, hnačky, letargia, záchvaty, poruchy správania, porucha sluchu a rozprávania – symptómy, ktoré v mnohých emailoch, ktoré k nám prichádzajú, popisujú rodičia nedávno zaočkovaných detí.

Chlapec napriek dlhodobej “pokročilej liečbe” nakoniec zomrel ako päť ročný v najlepšej detskej nemocnici v Británii – Great Ormond Street Hospital.

Jeho zdravotný stav nebol nijako spájaný s MMR očkovaním.

Až po smrti bola jeho mozgu bola zistená prítomnosť s vakcínou spojeného mutovaného vírusu mumpsu v agresívnej forme.

Je to prvá štúdia tohto typu, ktorá preukázala chronické poškodenie mozgu encefalitídou spôsobenou nebezpečným kmeňom vírusu mumpsu z vakcíny.

Z ohľadom na túto štúdiu a tiež z dôvdu výskytu epidémie mumpsu medzi populáciou s vysokou zaočkovanosťou vznikajú u výskumníkov otázky o rizikách živých mutovaných vírusov vo vakcínach.

Ešte závažnejšie sú otázky, prečo napriek nespochybniteľným faktom, ktorých je stále viac, medicínska obec tvrdohlavo prehlasuje MMR vakcínu za úplne bezpečnú, účinnú a bez vážnych trvalých následkov.

Týždenne dostávame emaily od rodičov deti postihnutých vakcínami, ktorí predtým nikdy nepočuli o nebezpečných rizikách vakcín. Je preto stále veľmi dôležité naďalej tieto informácie, zámerne potláčané väčšinovými médiami, neúnavne šíriť.

Odporúčame tiež do pozornosti nasledujúce veľmi dôležité články.

Nevakcinujte bez vitaminu C!

Vitamín C chráni pred vedľajšími účinkami očkovania a zlepšuje ich účinnosť

logo_500

Uveďte prosím pozorne svoj email a kliknite \"Odoslať\"

Pridajte sa k 7 107 ďalším odberateľom

Comments

  1. Peter says:

    Preco v clanku neupozornujete na dolezitost screeningu nech si rodicia pytaju to co je potrebne aby sa vedeli spravne rozhodnut? Vobec to nieje lahke a namiesto pomoci ich len strasite? O co vam ide.Prave naopak, nepomahate, sirite len strach a nedokazatelne korelacie s emailami ktore akoze dostavate. Autori nakoniec tohoto vysoko odborneho clanku pisu: MMR continues to be a highly effective and safe vaccine in the vast majority of individuals. However, this case highlights the importance of developing strategies such as newborn screening to exclude the very small proportion of infants at extremely high risk of complications from live-attenuated vaccines.

    • Mily Peter, ako sa opovazujete spochybnovat ci dostavame, alebo nedostavame take ci onake emaily?!

      Nie pochybnymi vakcinami, ale prirodzenymi sposobmi treba podporovat imunitu cloveka.

      Kde hranici imunodeficiencia s imunocompenentnostou? Racite tvrdit, ze ostate deti, len preto, ze im patologovia nenasli (nedokazali, pomocou deep-sequencing) v mozgu mutovany virus, neboli poskodene vakcinami?

      Ten clanok, vo svojom orginale, je len dokazom, ako velmi tazko je dokazat, ze deti su poskodzovane vakcinami. A tento fakt (nemohucnosti rodicov aj tych, ktori sa snazia kauzalitu dokazat) zneuziva evidence based medicina na to, aby mohla nadalej popierat bludy o bezpecnosti vakcin. Zneuzivaju to, ze tazko poskodenemu dietatu, ktore este zije, sa nemozu vrtat v mozgu a hladat tam priciny choroby.

  2. Je to zavadzajuco prelozene. Citali ste cely clanok v anglictine? To dieta malo zavaznu poruchu imunity, ktoru zistili az bohuzial po vakcinacii. Deti s poruchami imunity sa vseobecne neockuju zivymi vakcinami. V zavere autori navrhuju, ze skreening by mal byt uz v porodnici a nic ine. Neprekrucajte pravdy, sirite tak poplasne informacie!!!

    • Dakujem MD za poznamku.

      Dieta bolo diagnostikovane so Severe Combined Immunodeficiency Disease (SCID) 4 mesiace PO podani MMR, nie 4 mesiace PRED podanim MMR. Vznika tu teda otazka co bolo skor, sliepka alebo vajce. Kedze dieta bolo predtym zdrave, je skor zavadzajuce tvrdit, ze sa mutant virusu mumpsu do dietata mozgu dostal len preto, lebo dieta malo oslabenu imunitu. Pri agresivnom propagovani “neskodnych” vakcin sa pripadnemu takemuto vysvetleniu medicinskeho systemu ani nebudem divit.

      Taktiez, pokial viem, maloktoreho detskeho lekara na SK prilis zaujima, ci je dieta pred vakcinovanim zdrave alebo nezdrave. Zvycajne, ked rodicia vyjadriz akekolvek obavy ci poukazu na problemy dietata, su lekarom zastrasovani, ze bez vakciny dieta moze dostat to-ktoru infekciu. Taktiez strasia UVZ a pokutami.

      Verim, ze to myslite dobre, ale ohladom pripadnych skreeningov uz v porodniciach, beruc do uvahy neospravedlnitelnu aroganciu “porodnikov” na SK, ktoru sme popisali v niektrych clankoch ( https://vedomec.com/tag/porod/ ), si myslim, ze o nejakom skreeningu ci dieta nie je imunodeficientne, mozeme na SK zatial akurat tak snivat.

      Nateraz je skreening akurat taky, ze fakticky su deti po ockovaniach chore a maju coraz viac podlomenejsie zdravie. Citajuc emaily od rodicov, zaplakali by ste, verte mi.

      • Este jedna poznamka. Sam nazov “Deep sequencing reveals persistence of cell-associated mumps vaccine virus in chronic encephalitis” nespomina, zeby bolo dieta predtym imunodeficientne – nieco tak dolezite, co by v nazve studie urcite bolo, ak by bolo dieta pred vakcinaciou imunodeficientne. Vtedy by nazov bol asi takyto: “Deep sequencing reveals persistence of cell-associated mumps vaccine virus in chronic encephalitis in previously immunodeficient patient”.

    • Rasty says:

      O to je cely anti-vac movement… Fakty nie su podstatne… Staci vseobecne, neuplne a nepravdive tvrdenie “britski vedci”

  3. Podľa najnovších sprav novozvolený prezident usa D Trump zakáže výrobu všetkých vakcín v usa za pomoci mnohých právnikov najznámejšieho bojovníka proti vakcínam F Kennedyho ml.
    Konečne svitá na lepšie časy, kde už deti nemusia zbytočne zomierať od nebezpečných vakcín a rodičia nemusia platiť vysoké pokuty za odmietnutie tých odporných jedov.

Vaše príspevky