V Kalifornii po zavedení núteného očkovania výrazne stúpol výskyt autizmu

nasledkyvakcinPodľa nových štatistík čísla výskytu autizmu v Kalifornii explodovali po tom, ako štát zaviedol povinné a často krát aj nútené očkovania.

Po zavedení núteného očkovania v takzvanom “SB277 bill” (niečo ako vyhláška na Slovensku) v Kalifornii, stúpol výskyt autizmu o neuveriteľných 17%.

Výskyt autizmu sa mierne zvyšoval každý rok, ale po nútenom očkovaní ochorenie postihlo až o 6,368 viac detí ako obyčajne.

Keďže mnohé vakcíny obsahujú ortuť,  hliník a iné enviromentálne toxíny, čoraz častejšie sa stáva, že očkované deti sú postihnuté nežiaducími reakciami, vrátane tých, ktoré sú identické s autistickým spektrom.

Pokiaľ bolo vo všeobecnosti v Kalifornii autizmom postihnuté 1. zo 68. amerických detí (celonárodne 1 zo 45), po nútenom očkovaní pomer v krátkom čase stúpol na 1 k 65.

Pokiaľ ide o toxicitu z očkovania, vo všeobecnosti platí, že čím viac vakcín sa súčasne podá, tým vyššie je riziko závažnosti vedľajších reakcií.

Napríklad, len 5 mesačnému chlapčekovi Matthewovi bolo na dohnatie očkovacieho kalendára naraz podaných až 8 vakcín: DTaP (3 v 1), Polio, Hib, Hep B, Pneumococcal PCV a orálna vakcína proti rotavírusu. Aj napriek tomu, že bol pred očkovaním úplne zdravý, zomrel o necelé dva dni neskôr. Po jeho smrti bola vykonaná pitva, ale rodičom bol vydaný až o ďalšie dva mesiace – spopolnený! Prípad je stále v súdnom konaní.

Prípad Methewa žiaľ nie je ojedninelý a počet úmrtí krátko po očkovaní pribúda. Mnoho detí prežíva s následkami a aj tie, ktoré očividné následky nemajú, dlhodobo tŕpia poruchami imunity a následne nespočetnými ochoreniami. (S podobnými a často veľmi smutnými prípadmi má Kampaň za pravdu v medicíne nemilé a časté skúsenosti.)

Napríklad, rodine Ryana Mojabiho bola prisúdená finančná kompenzácia v hodnote 969,474 dolárov z tzv. vakcinačného súdu po tom, ako mu bol diagnostikovaný autizmus kráto po nútenom očkovaní.

Podľa jeho rodičov, “kumulatívny účinok všetkých vakcín, ktoré Ryan dostal medzi 25. marcom 2003 a 22. februárom 2005, mu spôsobil neuro-imunologickú poruchu vo forme astmy a autizmu,” priniesol The Huffington Post.

Aj keď farmaceutický priemysel, ruka v ruke s priemyslom zdravotnáckym odmietajú čo i len uznať, že podobné prípady existujú (a všetkých naokolo nazývajú antivaxerskými konšpirátormi) výskumy, ako napríklad tento, publikovaný v Current Medicinal Chemistry (priatelia provaxéri ho nájdu na PubMed, ak by ju náhodou nemohli nájsť) upozorňujú, že vakcíny pravdepodobne nie sú až tak účinné ako sa pôvodne predpokladalo. Dokonca prišli s nasledujúcim varovaním:

Možnosť, že tvrdenia o prínosoch vakcín môžu byť prehnané a ich rizika vedľajších účinkov podceňované, nebola medicínskou a vedeckou obcou dostatočne prehodnotená.”

Iné članky ohľadom vakcín

Najmä:

Nevakcínujte bez vitamínu C! Vyliečiť sa z toxických účinkov vakcín je drina

Vitamín C chráni pred vedľajšími účinkami očkovania a zlepšuje ich účinnosť   

logo_500

Uveďte prosím pozorne svoj email a kliknite \"Odoslať\"

Pridajte sa k 7 107 ďalším odberateľom

Comments

  1. Inak tá KaliFÓRnia v nadpise i v texte článku je dobrý fór. Normálne tam ale píšeme krátke o. 🙂

  2. Máte tam nenormálne veľa preklepov. Prečítajte si to po sebe, prosím, skôr, než niečo zverejníte.

    A neviem, prečo udávate autizmus u 1 zo 68 US detí, keď už v roku 2015 to bolo 1 zo 45:

    Click to access nhsr087.pdf

Vaše príspevky