Skutočný príbeh víťazstva nad rakovinou

Volám sa Ľubica Mazúchová a pracujem ako Konzultant pre telo, myseľ a dušu. K svojej profesii, ktorá sa stala mojim životným poslaním, som sa dostala po mojom víťazstve nad rakovinou.

Nevedela som, či ešte uvidím vyrastať svoju dcérku, vtedy 4-ročnú Vanesku. Bála som sa, že nebudem pri nej, keď ma bude najviac potrebovať, ani v jej svadobný deň, ani v deň narodenia jej detí, že už mi Vaneska nikdy nepovie: „Mama“. Bála som sa, že už nepocítim pod srdcom nový život, naše druhé bábätko. Cieľ, že zostarnem spolu so svojim milovaným a milujúcim manželom, Maťkom, tak ako sme si to spoločne predstavovali, sa pre mňa stával navždy stratený.

Uvedomila som si, že za svoj život a svoje uzdravenie som zodpovedná iba ja. Lekári mi môžu pomôcť s ich odbornými vedomosťami a skúsenosťami, ale konať musím ja.

Táto cesta nebola vôbec ľahká, ale našťastie viedla k vyliečeniu. Mnohí mi na tejto ceste pomohli a viem, že sa našli aj takí, ktorí nemali súhlas s mojim neštandardným postupom. Mne to však nevadí. Ťažko súdiť niekoho iného život a rozhodnutia, pokiaľ  ste neboli v „jeho topánkach“.

Pri mojom trápení mi pomohli blízki, ale aj úplne cudzí ľudia. Bola som dokonca šokovaná zistením, že jeden z mojich známych urobil z vlastnej vôle finančnú zbierku na pomoc môjmu prežitiu v čase rekonvalescencie. Navždy sa tak zaryl do môjho srdca.

Mojim poslaním sa stalo šíriť myšlienku osvety medzi ľuďmi, aby predišli tomuto smrteľnému ochoreniu. Vzniká v našom tele dlhé roky, má ne/viditeľné príznaky, ktoré ľudia bežne nevnímajú a nepoznajú.

Pochopila som, že som nebola jediná, ale jedna z mnohých. Vo svojom živote aj v profesii sa zvyčajne stretávam so zvyšujúcim sa počtom ochorení na túto diagnózu u stále mladšej a mladšej generácie ľudí a bohužiaľ, už aj u maličkých detí. Štatistiky tohto ochorenia sa každoročne zvyšujú nielen  v zahraničí, ale aj na Slovensku.

Denne poskytujem svojim klientom konzultácie ohľadne zvýšenia imunity svojho organizmu a prevencie voči chorobám. Odovzdávam im vedomosti a skúsenosti ako lepšie porozumieť telu, mysli a duši, aby takto predišli vážnemu onkologickému ochoreniu dostatočne včas.

Povedzte NIE nevedomosti a vlastnému strachu. Poučte sa z môjho príbehu a využite tipy a námety z mojej knihy. Kúpte si ju pre seba a urobte niečo výnimočné, zdieľajte ju medzi svojimi priateľmi a známymi, kým je čas.

Viem, čo prežívate a som tu pre vás. Napíšte mi na moju emailovú adresu to, čo vás trápi a s čím potrebujete pomôcť: mojsvetbezrakoviny.sk @gmail.com

S láskou k životu, Ľubka

www.mycancerfreeworld.com

Uveďte prosím pozorne svoj email a kliknite \"Odoslať\"

Pridajte sa k 7 107 ďalším odberateľom

Vaše príspevky