Vakcinačná vojna – Dr Wakefield a skorumpovaný systém

vaccineMožno ste si všimli zvýšenú pozornosť, ktorú média v poslednom čase venujú otázke očkovania. Pokiaľ niektoré, a žiaľ málo z nich, dávajú priestor na objektívnu diskusiu, mnohé z nich sa znižujú k zosmiešňovaniu tých, ktorí poukazujú na problémy vakcín, často, až je to trápne, používajúc termín “konšpirácie”. Jednoducho, keď poslušne pokývkavate hlávkou, ste dobrý a ste priateľ systému. V opačnom prípade, ak kladiete otázky, alebo poukazujete na problémy, ste konšpirátor a extrémista.

Takto sa zámerne, špinavo a úbohým spôsobom snažia ovplyvniť verejnú mienku, ktorá je voči účinkom a vedľajším účinkom vakcín nezadržateľne kritickejšia. Medzi mediálne tvrdo diskreditovanými sú aj lekári a vedeckí pracovníci, ktorí na problem s vakcínami poukázali a trvajú na nich.

Ofenzíve zo strany skorumpovaných médii, ktoré sú svojou mocou a schopnosťami manipulácie verejnej mienky hádam každému dobré známe, sa nevyhol ani dobre známy gastroenterológ Dr Wakefield, ktorého na každom kroku obviňujú z klamstva a podvodu na výskume. Čoraz viac však vychádza najavo, že ten neklamal a špinavé a silno zavádzajúce a manipulatívne klamstvá roznášajú práve tí, ktorí ho z toho obviňujú. Jeho prácu, ktorá poukázala na možnú súvislosť medzi trojvakcínou MMR a ochorením čriev a autizmom jeho pomaly potvrdzujú iní experti.

Noviny a televizia vykresľujú Dr Wakefielda ako šarlatána, ktorého výskum bol vraj finančne alebo inak nečisto motivovaný. Nič však nie je ďalej od pravdy. Ak máte chuť, nervy a znalosť angličtiny, tuto si možete vypočuť svedectvo Dr Wakefielda o skutočnostiach tak, ako boli, a nie tak, ako vám to predkladajú reportéri. VaccineWorldSummit.com.

Dr Wakefield teda pred niekoľkými rokmi poukázal na spomenutú možnú súvislosť vakcín s autizmom. Po publikácii jeho práce v renomovanom časopise The Lancet a následnom prebratí hlavnými denníkmi, sa znepáčil výrobcom vakcín, ktorí s pomocou britskej vlády, ktorá vakcíny objednáva. Nasledovala tvrdá perzekúcia. Jeho štúdiu zo pomenutého denníka následne stiahli a vykonštruovali známy príbeh o tom, že prácu sfalšoval. To, že to bolo tak, mala potvrdiť práca Dr. William Thompsona a americkej CDC, ktorý mal dokázať, že Wakefield klamal a že MMR vakkcína je úplne bezpečná.

A tak sa naďalej šírilo, aký je Dr Wakefield podvodník a aká dobrá je MMR vakcína a ako sa každému dieťaťu vrelo odporúča. Až na to, že Dr. Thompson neskôr priznal, že údaje z jeho práce boli zmanipulované a pozmenené tak, aby bolo zdanlivé, že vakcína MMR je bezpečná a bez vážnych vedľajších účinkov.

Zakladajúc na informáciach, ktoré verejne prehlásil Dr Thompson a ktoré sú prešetrované americkým súdom, je jasné, že MMR nie je bezpečná a spôsobuje autizmus. O tomto je stále viac a viac nielen podozrení, ale dôkazov. V princípe informácie, ktoré boli zámerne pozmeneném alebo vyňate z Thompsonovej práce, viac potvrdzujú, ako vyvracaju Wakefieldové dávnejšie zistenia publikované v The Lancet.

Thompsonovo poukázanie na manipuláciu jeho práce prešetruje americký federálny súd. Ak by boli pôvodné výsledky jeho štúdie prezentované správne a svedomito, bolo by jasné, že deti vakcinované MMR do 36 mesiaca života majú väčšiu náchylnosť na postihnutie autizmom. U afro-amerických batoliat je riziko autizmu až 340% vyššie.

Zaražajúce je, že pokiaľ Dr Wakefielda média neopodstatnene obviňovali z podvodu a očierňovali ho tak, ako len bolo možne, v prípade Thompsonovho priznania sa neunúvaju o tomto dôležitom zvrate v situácii sa čo i len zmieniť. Ba dokonca, následná re-analýza Thompsonovej štúdie biomechanikom Brianom Hookerom, ktorý prezentoval správne a originálne údaje štúdie, bola bez vysvetlenia stiahnutá, čo len dokazuje, že MMR vakcína má byť za každú cenu chránená pred akoukoľvek kritikou.

Spracované podľa:

NaturalNews

 


 

Poznámka

Niet sa čomu čudovať. Nie je ťažké dohľadať sa informácii o tom, koľko pokút v miliardách dolárov výrobcovia do dnešného dňa zaplatili na rôznych súdoch na svete, či už to bolo za podvody, korupciu, alebo škody na zdraví spôsobené vakcínami a inými liekmi.

Aj keď na Slovensku ŠÚKL v krátkosti informoval napríklad o podozrení na nebezpečie vakcíny proti vírusu HPV, ktorá mala byť vraj účinnou prevenciou proti rakovine krčku maternice, o závažnej kriminálnej žalobe v Španielsku nebola na Slovensku ani len zmienka. Jediné, čo slovenské “nezavislé” denníky píšu je to, aké sú vakcíny vinikajúce a ako sú pre vedu nebezpeční ti, ktorí proti vakcínam “konšpirujú” a sú takto stokou žurnalistiky. Tieto trápne snahy o prekrúcanie pravdy možete pozorovať čoraz viac.

Je dobre veľmi pamatať na to, že úlohou médií nie je verejnosti prinášať pravdivé, alebo aspoň čo najobjektívnejšie informácie. Toto nikdy nebolo ich úlohou. Úlohou veľkej väčšiny z nich je politická a/alebo korporačná služba. Túto rolu si plnia veľmi dobre a agresívne. Z teórie marketingu je známe, že informácie z hlavnoprúdových médií sa zakladajú na 20-25% faktov/pravdy, bez ohľadu na to, ako oduševnene sa znažia vzbudiť dojem o tom, že sú nezávisle a slobodné. Všetko sú to prazdné frázy strieľané do vzduchu.

Uveďte prosím pozorne svoj email a kliknite \"Odoslať\"

Pridajte sa k 7 107 ďalším odberateľom

Comments

  1. Peter says:

    Obávam sa, že ste naleteli propagande.

    V Nemecku bolo hlásené jedno úmrtie na osýpky u 18-mesačného dieťaťa s chorobou srdca. To je smutné, a áno, osýpky u vážne chorého človeka môžu skončiť úmrtím. Neboli zverejnené podrobnosti o jeho stave a liečbe, či boli vzhľadom na vážnosť stavu využité všetky dostupné možnosti (osobne o tom pochybujem). Nemecko má 80 miliónov obyvateľov, hlásených bolo 570 prípadov osýpok v Berlíne (3,5 milióna obyvateľov).

    Mimochodom, v Nemecku je zaočkovanosť detí proti osýpkam 99%. Ako je teda vôbec možné, že podľa Vašich slov “bojujú s osýpkami”?

    Click to access EN-ImmSumm-2013.pdf

    Na Slovensku aj v Čechách je úmrtnosť na osýpky nulová, a jej pokles nastal už dávno pred zavedením očkovania.

    Click to access Statistiky_infekcne_ochorenia_a_ockovanie.pdf

    V Čechách je zaočkovanosť detí proti osýpkam 98%. V ostatných rokoch majú problém najmä s mumpsom, a len na okraj, ochoreli prevažne očkovaní adolescenti.
    http://zpravy.idnes.cz/pribylo-spalnicek-zardenek-a-priusnic-dxw-/domaci.aspx?c=A120806_143520_domaci_abr

    Ono je to s celým očkovaním a “kolektívnou imunitou” trochu ináč než sa verejnosti predkladá.

    Takže nechajme pekne na každého, nech si zváži, či sa viac bojí hrozby ochorenia alebo nežiaducich účinkov vakcíny, a nech sa každý chráni ako vie. Veď ak očkovanie tak dobre funguje, tak sa zaočkujte a prestaňte sa báť 😉

  2. Daniela says:

    zaujímalo by ma ako to je S očkovaním osypok? Ak vakcinacia poklesne pod 96% je možné prepuknutie ochorenia. Napríklad V Nemecku teraz S osypkami bojuju A už boli hlásené úmrtia. Podľa ockovacich štatistík je U nás úmrtnosť menej ako 10. V Čechach je to okolo 200 kvôli poklesu vakcinacie. Takže dať dieťa očkovať riskovať že dostane vzácny nežiaduci ucinok alebo riskovať že zomrie na osypky?

Vaše príspevky